top of page

Keep

it

simple,

stupid 

Een website voor MKB of ZZP moet niet alleen de juiste uitstraling hebben maar hij moet bovenal functioneel zijn en makkelijk aanpasbaar. Want wie heeft er nou eigenlijk tijd om constant aan z'n website te sleutelen en moeilijke CMS-systemen te doorgronden?

 

Enthoven Media & Design maakt gebruik van simpele en overzichtelijke hostingsoftware die het ook voor niet-zo-technische klanten makkelijk maakt om de eigen website up-to-date te houden en aan te passen. 

Of het nou gaat om een simpele, persoonlijke webpage of een professionele webshop: Wij maken de website die bij jou past.

WIX = TOP

De websites van Enthoven Media & Design draaien veelal op het het handige 'drag and drop'-principe van Wix. Dit systeem ideaal voor het bouwen van professionele websites en is daarnaast ook voor de eindgebruiker ontzettend gebruiksvriendelijk.

Waar veel mensen vaak stranden in ingewikkelde Content Management Systemen, biedt Wix de mogelijkheid om geheel zelf je website op een snelle en eenvoudige manier up-to-date te houden.

 

Geen tijd om je website überhaupt te onderhouden? Of besteed je die tijd liever aan leukere dingen? Geen probleem! 

Enthoven Media & Design kan het onderhoud van de website geheel voor zijn rekening nemen. Jij verzorgt de content, wij zorgen dat de website er tip-top uitziet!

HOE WERKT HET?

Het proces begint met een uitvoerig overleg met jou, de klant. Daarbij worden zaken besproken zoals het doel van de website, eventuele al bestaande huisstijlen en in hoeverre de klant content kan leveren. 

Vervolgens bouwen we een eerste opzet van de website. Als de klant al content kan leveren, wordt deze meteen geplaatst. Je krijgt gedurende de ontwerpfase toegang tot de site in aanbouw en kunt dus regelmatig checken hoe de website vorm krijgt.

Is het ontwerp naar wens? Dan bouwen we de site af en stellen we alles voor je in. We zorgen dat je goed vindbaar bent op Google​, dat alle e-mailadressen ingesteld zijn en dat alle social media-accounts gekoppeld zijn.

WAT KOST HET?

Die vraag kunnen we niet direct voor je beantwoorden omdat de wensen van verschillende klanten enorm uiteen lopen. 

Richtlijn? Een website van een paar pagina's, zonder al te veel poespas, kunnen we al voor zo'n €500,- voor je bouwen! 

Is de opdracht wat omvangrijker en ingewikkelder, dan kun je eerder aan zo'n €800,- denken.

Wil je de mogelijkheden bespreken? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op.

Bedankt! We nemen snel contact met je op!

bottom of page